A RoPrint Bt. 2002. decemberében alakult. Tagjai magyar magánszemélyek.

A kezdetektől a piaci helyzetünk erősítése érdekében a növekedési, fejlesztési stratégiát választottuk. Ennek célja a műszaki és technológiai fejlesztés megvalósításával a versenyképesség fokozása. E célok vezettek minket a digitális nyomtatási technológia bevezetésére.
2011 mérföldkő cégünk életében, mivel birtokba vettük új építésű telephelyünket mely stabil hátteret nyújt cégünknek. December elején üzemeltük be új gépünket egy Xerox Color 560-ast mely eleget tesz korunk magas minőségi követelményeinek és elvárásainak.
2012 májusában technológiai fejlesztés keretében egy Canon ImagePROGRAF 8300-as szélesformátumú nyomtatóval bővítettük gépparkunkat. A gép a Canon legújabb fejlesztésű 12 színes Lucia EX pigmentes tintájával dolgozik ami tökéletes részletgazdagságot és színhűséget nyújt a legkülönbözőbb médiákon, egészen 44″ szélességig.

Tevékenységi körünk felöleli a teljes körű nyomdai szolgáltatást legyen szó akár egy darab fénykép nyomtatásáról, 10 darab meghívóról gyermeke születésnapjára, 100 darab névkártyáról, 100 oldalas színes prospektusról mely bemutatja cége termékeit, újság hirdetés vagy teljes cégarculat tervezés elkészítéséről.

Technológiánknak köszönhetően nem lehetetlen dolog számunkra az sem ha a kész munkát a rendelés napján szeretné kézhez venni. A termékek gyártása az Ön igényének legmegfelelőbb gépen történik. Segítünk kiválasztani a leggazdaságosabb illetve a leggyorsabb nyomtatási eljárást, hiszen széles gépparkunk lehetőséget ad rá. Az Ön terméke készülhet digitális nyomógépen, vagy B/2-es méretű 5 színes Heidelberg Speedmaster íves ofszet nyomógépen.